Bouwstofzuigers

Wat is een bouwstofzuiger?

Een bouwstofzuiger is een stofzuiger die op de bouw en binnen bedrijven worden gebruikt. Bouwstofzuigers hebben eigenlijk verschillende benamingen. De naam bouwstofzuiger zelf wordt het meeste gebruikt, maar het apparaat wordt ook wel aangeduid met industriële stofzuiger, bedrijfsstofzuiger of waterstofzuiger. Het komt echter allemaal op hetzelfde neer: een bouwstofzuiger is een stofzuiger waar je nagenoeg alles mee op kan zuigen.

Bouwstofzuigers worden veelvuldig gebruikt op bouwplaatsen, vandaar ook dat de benaming bouwstofzuiger ook het meeste voor komt. Een ander handig aspect van een dergelijke stofzuiger is dat deze ook vloeistoffen op kan zuiger, bij voorkeur water. Dat is dan ook de reden dat men een dergelijke stofzuiger ook wel een waterstofzuiger noemt. De benamingen bedrijfsstofzuiger en industriële stofzuiger zijn weer afgeleiden.

Een bouwstofzuiger is online vaak een stuk voordeliger dan bij de bouwmarkt. Je doet er daarom ook verstandig aan om op voorhand de prijzen van verschillende aanbieders goed te vergelijken. Zelf het sturen van een e-mail met de vraag of het misschien nog iets goedkoper kan werkt soms. En waarom ook niet? In de winkel vragen mensen ook vaak genoeg om een korting dus waarom zou je dat bij een webwinkel niet doen. Nee heb je, ja kunt je krijgen.

Welke merken bouwstofzuigers zijn er?

Er zijn verschillende merken en typen bouwstofzuigers. Een heel bekend merk is bijvoorbeeld Eurom, maar andere bekende merken zijn Nilfisk, Kärcher en Numatic. Wij hebben ervoor gekozen om geen modellen op merk voor je uit te splitsen, maar om je gewoon een top 10 van bouwstofzuigers te geven met stofzuigers waarvan wij denken dat de verhouding prijs en kwaliteit het beste is. Deze top 10 vullen we overigens steeds aan, dus het kan best zijn dat er wel eens minder dan 10 stofzuigers in de lijst staan. Klik op de naam van de bouwstofzuiger voor meer informatie erover.

Top 10 bouwstofzuigers

  1. Eurom Force 1012
  2. Eurom Force 2070
  3. Eurom Force 1420s